Kinaesthetics for sundhedspersonale

De første 2 grundkurser i Kinaesthetics er netop afsluttet på Hammel Neurocenter. De i alt 34 deltagere var en blanding af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og fysioterapeuter, alle ansatte på Hammel Neurocenter. Blandt deltagerne var en del forflytningsvejledere, og nogle specialeansvarlige.

Kinaesthetics grundkurser på Hammel Neurocenter - Patienten lærer at benytte sine arme under bevægelsen fra liggende til siddende.
Kinaesthetics grundkurser på Hammel Neurocenter - Deltagerne afprøver muligheder for at aktivere patienten ved mobilitet i seng.
Kinaesthetics grundkurser på Hammel Neurocenter - Deltagerne finder muligheder for at man kan være aktiv i at tage strømper af og på i liggende stilling.
Kinaesthetics grundkurser på Hammel Neurocenter - Kursuslokalet med mulighed for egne bevægeerfaringer på gulvet og praksisnært arbejde ved senge og brikse.
Kinaesthetics grundkurser på Hammel Neurocenter - Notater over egne sanse- og bevægelseserfaringer er en del af kurset.
Kinaesthetics grundkurser på Hammel Neurocenter - Der reflekteres og noteres individuelt, andre gange sammen med andre deltagere.